logo bigshopper  

Privacy beleid van Bigshopper

Deze website is eigendom van Bigshopper, gevestigd aan Hereweg 95D 9721 AA Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Bigshopper is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder KvK nummer: 54655145.

Contactgegevens:
https://bigshopper.nl, Hereweg 95D 9721 AA Groningen +31502112609
R.J. Slijm is de Functionaris Gegevensbescherming van Bigshopper. Hij is te bereiken via info@bigshopper.nl

Persoonsgegevens die Bigshopper verwerkt

Bigshopper verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bigshopper.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag Bigshopper persoonsgegevens verwerkt

Bigshopper verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

Bigshopper neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bigshopper) tussen zit. Bigshopper gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Google AdWords, Google Analytics en Facebook.

Google Analytics cookies

Bigshopper maakt gebruik van Google Analytics om anoniem verkeergegevens te verzamelen van bezoekers. Deze meting vindt plaats op basis met behulp van cookies en wordt gebruikt voor het verbeteren van de dienstverlening.

Meer informatie over de gegevens die Google Analytics van u bijhoudt, kunt u vinden in het Privacy Centrum van Google Analytics. U kunt bij Google ook het volledige Google Privacy vinden. Daarin vindt u alle gegevens die Google over u verzamelt.

Remarketing cookies

Bigshopper behoudt zich het recht voor om remarketing (ook wel retargeting genoemd) in te zetten. Dit houdt in dat uw browser een cookie plaatst op het moment dat u Bigshopper.nl of één van de subpagina’s bezoekt. Deze cookie zorgt ervoor dat u op externe sites advertenties te zien krijgt over Bigshopper.nl. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u zich afmelden voor deze advertenties. Dit kunt u doen op de website van het Network Advertising Initiative.

Op de website van het Network Advertising Initiative kunt u zich afmelden door op “select all” te klikken. U kunt daarna op “submit” klikken om u uit te schrijven voor alle grote advertentiebedrijven die remarketing/retargeting aanbieden.

Cookies Uitschakelen

Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruik van cookies, dan kunt u het gebruik van cookies uitschakelen in uw browser. U kunt meer informatie vinden over het uitschakelen van cookies in uw browser op de website van de ontwikkelaars van uw browser:

Google heeft, om websitesbezoekers meer invloed te geven, een Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. Deze Add-on voorkomt dat er gegevens over uw bezoek verzonden worden naar Google Analytics. De Google Analytics Opt-out Browser Add-on voorkomt niet dat er informatie naar andere webanalytics software wordt verstuurd.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bigshopper bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Google Analytics 50 maanden, Google AdWords maximaal 540 dagen, Facebook maximaal 365 dagen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bigshopper verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bigshopper blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bigshopper gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bigshopper gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bigshopper en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@Bigshopper.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bigshopper wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bigshopper neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@bigshopper.nl

Indien u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze contactpagina. Indien u van mening bent dat Bigshopper niet in overeenstemming is met dit privacy beleid, neem dan contact met ons op.